+36 70 414 7075

Termékek visszaküldése

Amennyiben visszaküldesz egy terméket, minden esetben be kell mutatnod a vásárlást igazoló számlát. A szállítás díját neked kell állnod. A terméket 14 napon belül akkor is visszaküldheted, ha nem hibás, csak meggondoltad magad, illetve, ha elégedetlen vagy vele. Minden ilyen esetben hibátlan állapotban kell visszajuttatnod hozzánk a terméket. Ezt megteheted személyesen, a Szépvölgyi úti üzletünkben, postai úton vagy futárszolgálat segítségével.
A visszaküldött termék árát és az esetleges kiszállítás normál árú díját (amennyiben indokolt: hiba vagy sérülés esetén) a termék visszaérkezésétől számítva 14 napon belül térítjük vissza.

Hibásan érkezett hozzád a termék? Sajnálattal halljuk, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy minél hamarabb kicseréljük neked. Kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a kollégáin kkal, a +36 70 414 7075-os telefonszámon.

Ha olyan termékkel van problémád, amelyre vonatkozik a 1 éves garancia, küldd vissza a terméket a garancialevél másolatával, vagy hívd a +36 70 414 7075-os telefonszámot, és kollégáink válaszolnak a felmerülő kérdéseidre.